Airco voor thuisgebruik

Een airco voor thuis is met de huidige zomer temperaturen geen overbodige luxe. Ook in de winter brengt een airco gemak en comfort met zich mee. Alle airco’s wat wij aanbieden hebben een warmtepomp functie. Dit wilt zeggen dat de unit in de winter ook kan verwarmen.

Welke airco past bij mij?

Door het brede aanbod is het vaak een puzzel om te bepalen welke airco nu bij u past. Hiernaast ziet u diverse criteria om een juiste keuze tot stand te brengen.

Koel/verwarm vermogen

Het koelvermogen hangt af van de inhoud van de ruimte, gebruikte isolatie, hoeveelheid glas en eventuele warmtebronnen. 

Prijs

Prijzen variëren sterk. Maar zoals in meeste gevallen geld: goedkoop is duurkoop. Zijn er degelijke componenten gebruikt? Garantie?Onderhoud? Onderdelenvoorziening? het type gas bepaald een groot deel van de reparatiekosten in de toekomst.

domotica

Wilt u de airco aansluiten aan een domotica systeem of bedienen via de telefoon? Of is de standaard meegeleverde afstandbediening prima?

Meerdere kamers

Heeft u meerdere ruimtes wat u gekoeld/verwarmt wilt hebben dan kan een multisplit een goede oplossing zijn. Laat u adviseren of het mogelijk is bij u thuis. 

Instap modellen

De instapmodellen wat wij voeren kunnen koelen en verwarmen, maar maken meer geluid dan de premium modellen. Ook zijn deze opgebouwd met minder kwaliteit onderdelen waardoor de levensduur minder is. De instelmogelijkheden kunnen verschillen. Het koelvermogen is gelijk als een premium model.

Premium modellen

Een premium model airco van Daikin zijn stiller, hebben meer instelmogelijkheden om zich aan te passen aan de vraag. Om nog een stap verder te gaan zijn er modellen die ook kunnen ont- en bevochtigen, luchtreinigen, en ventileren met een hoog rendement.  Ook wifi zit op veel units standaard erop.

service, onderhoud & installatie

Goed onderhoud is belangrijk voor elke installatie om betrouwbaar en efficiënt te draaien. Met onze onderhoudscontracten haalt u het maximale uit uw installatie met minimale stilstand en kosten.